Ο Ορθοδοντικός

doctorΟ ορθοδοντικός Γαλανόπουλος Πέτρος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου Carol Davila και συνέχισε ειδικότητα ορθοδοντικής στο ίδιο πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα των διακεκριμένων καθηγητών Kαθ.Dr.Petre Firou και Καθ.Dr.Georghe Boboc στην έδρα της Ορθοδοντικής. Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην οδοντιατρική σχολή της Κολωνίας.

Ο ορθοδοντικός Γαλανόπουλος Πέτρος ο οποίος είναι μελος της Word Federation of Orthodontics και της American Association of Orthodontists παρακολούθησε επίσης την τεχνική Alexander Discipline σε σεμινάρια των Alexander R.G. Wick. όπως και πολλά άλλα σεμινάρια μέχρι και σήμερα στην προσπάθεια του να εναρμονίζεται σε όλες τις καινούριες εξελίξεις της ορθοδοντικής. Είναι επίσης μέλος της ΕΟΓΜΕ καθώς και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδος.

Από το 1987 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο στον Πύργο Ηλείας αντιμετωπίζοντας όλο το εύρος των ορθοδοντικών ανωμαλιών σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Διεύθυνση : Διάκου 8 & Κολοκοτρώνη, Πύργος Ηλείας
  • Email : galanp@otenet.gr
  • Τηλέφωνο 1 : 2621030232
  • Τηλέφωνο 2 : 6977588446

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το αποτελεσματικό βούρτσισμα, ειδικά όταν υπάρχουν ορθοδοντικοί μηχανισμοί (σιδεράκια) στο στόμα απαιτεί χρόνο και πέντε λεπτά (5') είναι συνήθως αρκετά. Οι μικρές, ήπιες κυκλικές κινήσεις είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για να απομακρύνουν υπολείμματα τροφών και κυρίως την μικροβιακή πλάκα.