Ψηφιακή Πανοραμική - Κεφαλομετρική Ακτινογραφία

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με σύγχρονο ακτινολογικό μηχάνημα για πανοραμικές  – κεφαλομετρικες ψηφιακές ακτινογραφίες - MY RAY εξοπλισμένο και με αξονική τομογραφία DENTAL SCAN τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό όλα τα διαγνωστικά στοιχεία (κλινική εξέταση, φωτογραφίες, ακτινογραφίες, εκμαγεία μελέτης) να λαμβάνονται στο χώρο μας, χωρίς να επιβαρύνονται οι ασθενείς μας με μετακινήσεις.

Τα αποκλειστικά ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα απεικόνισης σε συνδυασμό με μειωμένες δόσεις ακτινοβολίας. Μια από τις δυνατότητες λειτουργίας του ακτινολογικού μηχανήματος της κλινικής μας είναι η παιδιατρική λήψη πανοραμικής ακτινογραφίας μειωμένου πεδίου, για αποφυγή ακτινοβόλησης των οφθαλμικών κογχών και του θυρεοειδούς αδένα.

Ο ακτινογραφικός θάλαμος έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα δεδομένα ακτινοπροστασίας (περιμετρική επένδυση φύλλων μολύβδου πάχους 1-3 mm) σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος", κι έχει πιστοποιηθεί από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

Η επιστημονική μας ομάδα έχει παρακολουθήσει Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Εργαστήριο της Οδοντοφατνιακής Χειρουργικής, Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και Ακτινολογίας Στόματος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με περιεχόμενο Ακτινοπροστασία, Ακτινοτεχνικές και Ακτινοδιαγνωστική κι έχει λάβει πιστοποίηση από την Επιτροπή Ιονιζουσών Ακτινοβολιών για χρήση Ορθοπαντογράφου (Πανοραμικού) και Κεφαλομετρικού Ακτινολογικού Μηχανήματος.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Διεύθυνση : Διάκου 8 & Κολοκοτρώνη, Πύργος Ηλείας
  • Email : galanp@otenet.gr
  • Τηλέφωνο 1 : 2621030232
  • Τηλέφωνο 2 : 6977588446

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το αποτελεσματικό βούρτσισμα, ειδικά όταν υπάρχουν ορθοδοντικοί μηχανισμοί (σιδεράκια) στο στόμα απαιτεί χρόνο και πέντε λεπτά (5') είναι συνήθως αρκετά. Οι μικρές, ήπιες κυκλικές κινήσεις είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για να απομακρύνουν υπολείμματα τροφών και κυρίως την μικροβιακή πλάκα.